USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (UKK)

Suomalainen painotuotteiden verkkokauppa ipress pyrkii takaamaan tuotteellesi laadukkaan valmistuksen ja nopean toimituksen. Energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä laitteistolla varustettu digipainomme mahdollistaa pienten painosmäärien toteuttamisen järkevin kustannuksin. Painotuotteiden tilaus käy kätevästi verkkokaupasta 24/7.

 

PAINOTUOTTEIDEN TOIMITUS

Mitä painotuotteiden toimitus maksaa?

Toimitamme painotuotteet ilman toimituskuluja kaikkialle Manner-Suomeen. Voit myös noutaa lähetyksesi.

Milloin saan tilausvahvistuksen?

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse heti, kun olet maksanut tilauksesi.

Voinko tilata tuotteita eri toimitusosoitteeseen?

Voit ilmoittaa tilaukselle haluamasi toimitusosoitteen ja tarvittaessa tallentaa sen jatkoa varten.

Miten tuotteet vastaanotetaan?

Sinun tulee olla vastaanottamassa lähetystä ilmoitettuna aikana tai huolehtia siitä, että valtuuttamasi henkilö on paikalla tuotteita vastaanottamassa. Tuotteiden toimittaja pyytää kuittauksen toimituksesta.

AINEISTOVAATIMUKSET

Missä formaatissa painettava aineisto tulee toimittaa?

Aineisto toimitetaan PDF-muodossa. Suosittelemme PDF/X-1a -formaattia.

PAINOMATERIAALIT

Miten paperi vaikuttaa valintaan ja kustannuksiin?

Paperi vaikuttaa etenkin painotuotteen luettavuuteen, kuvien toistoon ja ulkoasuun. Olemme tehneet tuotteille sopivat esivalinnat esimerkiksi materiaalin vahvuuden osalta.

Voinko saada paperimalleja tutustumista varten?

Voit olla meihin yhteydessä etusivun lomakkeen kautta.

Minkä grammaista paperia mihinkin painotuotteeseen tulisi käyttää?

Paperien vahvuus ilmaistaan materiaalin painona neliömetriä kohti, esimerkiksi tavallinen kopiopaperi painaa 80 grammaa. Olemme valinneet verkkosivullamme tarjolla oleviin painotuotteisiin niille parhaiten sopivat paperivahvuudet ja -lajit.

Mitä tarkoittaa leikkausvarat?

Jos painotyössä on reunaan asti meneviä kuvia tms. tarvitaan 3mm leikkausvarat (bleed). Kuvat tai muu leikkaukseen menevä elementti vedetään 3 mm lopullisen arkkikoon yli joka sivulta. Leikkausvarojen avulla varmistetaan, että lopputuotteesta tulee siisti, eikä valkoiset reunat vilku siellä missä ei pitäisi. Muista myös lisätä leikkausmerkit.

MAKSAMINEN JA TURVALLISUUS

Millä eri tavoilla voin maksaa verkkokaupassa?

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard). Y-tunnuksen omaavilla yrityksillä on myös mahdollisuus tilata laskulle.

Miksi tiliotteellani näkyy maksun saajana Paytrail Oyj?

ipress verkkokauppa käyttää Paytrail Oyj maksuvälityspalvelua tarjotakseen asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman verkkopankkeja ja luottokortteja maksuvälineiksi. Maksut välittyvät Paytrail Oyj:n kautta ipress-verkkokaupalle.

Onko ipress-verkkokaupasta ostaminen turvallista?

Käsittelemme kaikki asiakastietosi luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä eteenpäin. Käytämme verkkokaupan ja tietokoneesi välisen yhteyden suojaamiseen SSL-yhteyttä. Sivuston alareunasta löydät tietosuojaselosteen.

ONGELMATILANTEET

Mitä teen, jos lähetykseni ei ole saapunut perille tai se on vahingoittunut?

Tämä on hyvin valitettavaa, mutta joskus näin tapahtuu. Mikäli lähetys ei ole saapunut sovitusti, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info[at]ipress.fi. Pystymme lähes poikkeuksetta selvittämään lähetyksen kulun. Tarkistamme lähetyksen lähetysajankohdan ja otamme yhteyden jakelukumppaniimme.