Tarrat netistä

Ipress-verkkokauppa toimittaa huippulaatuiset tarrat jopa 3 päivässä ilman toimituskuluja! Meiltä saat tilattua tarrat suoraan netistä, juuri sellaisina kuin haluat. Voit vapaasti valita koon, muodon ja painosmäärän omien tarpeidesi mukaan. Toimita vain aineisto, me hoidamme loput.

Me tulostamme sinulle:

  • Tarrat: laadukas muovitarra laminoinnilla tai ilman.
  • Lattiatarrat: huippu tulostusjälki, suojaava liukastumisenesto pintalaminointi.
  • Siirtokalvotarrat: Monesta osasta tehdyt tarrat, jotka helppo asentaa.
Katso tuotteet

Tarrojen tulostus moneen käyttöön

Tarrat ja muut tarramaiset tuotteet tuovat brändisi tehokkaalla tavalla esille. Tarratulosteilla on erilaisia käyttötarkoituksia kuten läppäritarrat, lattiatarrat, ikkunatarrat, siirtokuvatarrat, etiketit jne. Saat tilattua tarrat netistä muutamalla klikkauksella.

Tarrapainomme tuottaa laadukkaat yksilölliset tarrat juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita vapaasti sinulle sopivan koon ja muodon oman käyttötarkoituksesi mukaan. Tarrapaino palvelee netissä ipress-verkkokaupassamme tai voit pyytää myös tarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin tarraan tarvitaan laminointi?

Laminointi antaa extrasuojan tulostuspinnalle silloin kun se liimataan paikkaan, jossa se on mekaanisen rasituksen alla. Myös ulkokäyttöön tulevat tarrat on syytä laminoida, jotta auringonvalo ei vuosienkaan kuluessa haalista sen värejä. Käyttämämme UV-suojattua laminaattia.

Millainen toimitusaika tarroilla on?

Kun tilaat tarrat netistä, normaali toimitus on 4-5 työpäivää, mutta voit valita myös 3 työpäivän pikatoimituksen ostoskorivaiheessa.

Miten tarrojen aineisto toimitetaan?

Tarran aineisto tehdään kuten normaalikin painoaineisto 3 mm leikkausvaroilla. Jos tilaat muotoonleikattuja tarroja, muistathan lisätä aineistoon PMS-värillä tehdyn leikkauslinjan.

Tekeekö ipress myös muita tarroja ja teippauksia?

Kyllä. Voit aina olla yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme sinua etsimään parhaan vaihtoehdon juuri sinulle.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland