Roll-Upit

Kotimaiset, ekologiset ja erittäin laadukkaat roll upit ilmaisella toimituksella. Lähetä meille roll up -aineisto ja me toimitamme sinulle valmiin tuotteen jopa 3 päivässä.

Valitse haluamasi telinemalli useista eri vaihtoehdoista. Kaikkiin roll up -malleihimme on saatavissa ekologinen täysin PVC-vapaa kuvavuota, joka on myös palosuojattu (B1/M1). Roll upit toimitetaan pehmustetussa kantokassissa, jossa se on helppo säilyttää ja kuljettaa.

  • Roll up Deluxe: markkinoiden laadukkain teline vaihdettavalla vuodalla. Mekanismilla elinikäinen takuu.
  • Roll up Basic: Laadukas ja edullinen perusteline usealla kuvavuodan materiaalivaihtoehdolla.
Katso tuotteet

Näyttävät Roll upit

Nopeasti pystytettävä Roll up eli rullattava mainosteline välittää viestin suurena niin messuilla kuin muissakin tapahtumissa ja julkisissa tiloissa. Isot ja värikkäät kuvat ovat tehokas katseenvangitsija ja toimivat parhaiten silloin, kun kuva- ja tekstisisällön hahmottaa jo kaukaa.

Entä kaipaatko isompaa pintaa? Käyttämällä useaa roll upia vierekkäin luot seinäkkeen, jonka kokoat muutamassa minuutissa. Kysy tarvittaessa myös 120 tai 150 cm leveitä tai kaksipuoleisia roll up -mekanismeja.

Tyylikkäät alumiinitelineeseen rullautuvat katseenvangitsijat pakataan kompakteihin kantokasseihin, jossa ne on kätevä kuljettaa ja säilyttää. Kysy muita telineitämme alla olevan lomakkeen kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö aineistossa olla rullausvaraa?

Jos väripinta jatkuu alareunaan asti, on aineistoon hyvä lisätä noin 10 cm kelausvara normaalien leikkausvarojen lisäksi.

Mitä eroa eri vuotamateriaaleilla on?

Voit valita Roll Up Basicin materiaaliksi vinyyli, Heytex tai EverGreen vuodan.

  • Vinyyli (220 g/m2) on kustannustehokas vuotamateriaali Roll up -telineeseen. Sileällä mattapinnalla kuva toistuu kirkkaana ja värikkäänä. Siinä on harmaa tausta, joka estää tehokkaasti takaa tulevan valon.
  • Heytex (350 g/m2) on laadukas palosuojattu (B1) Roll up -materiaali. Mattamainen pinta toistaa värit erinomaisesti. Vuota pysyy suorana pidemmässäkin käytössä eikä käpristy.
  • EverGreen (330 g/m2) on ympäristöystävällinen PVC-vapaa palosuojattu (B1/M1) Roll up -materiaali. Erittäin laadukas vuotamateriaali harmaalla taustalla. Vuota pysyy suorana pidemmässäkin käytössä eikä käpristy.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland