Kirjekuoret painatuksella

Kirjekuoret omalla painatuksella jopa kolmessa päivässä! Yrityksesi brändin mukaisilla kuorilla viestisi huomataan oikealla tavalla. Tilausmäärät alkaen 50 kpl.

Valikoimastamme löydät peruskokojen (C4, C5, C6) lisäksi erikoismuotoisia kirjekuoria. Kaikki kirjekuoremme ovat varustettu kätevällä itseliimautuvalla tarralla. Jotta postitus käy kätevästi, voimme myös tulostaa kirjekuoriin vastaanottajan osoitetiedot ja postimaksumerkinnän. Kysy myös postituspalvelustamme.

Näin kätevästi saat kirjekuoret painatuksella:

  • valitse haluamasi malli
  • ilmoita kirjekuorien määrä
  • liitä painoaineisto
  • liitä mahdolliset osoitetiedot excel-tiedostona
Katso tuotteet

Kirjekuoria moniin tarkoituksiin

Kirjekuori painatuksella soveltuu esimerkiksi kutsulle, viestille, laskulle tai tarjoukselle. Kirjekuoret erottuvat muun postin seasta etenkin, jos valitset erikoisen muodon tai personoit ne kuvalla tai muulla haluamallasi tiedolla. Yksilöllisesti painetut kirjekuoret tekevät vaikutuksen ja kirjekuoren sisältämä viestisi saa ansaitsemansa huomion!

Meiltä saat kirjekuoret painatuksella niin perusviestintään kuin erikoistarpeisiin. Kirjekuoret on varustettu kätevällä itseliimautuvalla tarralla. Ja jotta kuorien postitus käy kätevästi, voimme tulostaa kirjekuoriin vastaanottajan osoitetiedot ja postimaksumerkinnän.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos haluamaani kokoa tai painosmäärää ei löydy?

Voit aina olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme mielellämme. Kirjekuori painatuksella erottuu joukosta, joten kysy rohkeasti vaihtoehtoja!

Voinko kirjekuoren painatus olla molemmilla puolilla?

Tietyin rajoituksin kyllä. Ole yhteydessä meihin, niin suunnitellaan yhdessä sopivat kirjekuoret painatuksella.

Mitä minun tulee huomioida, kun suunnittelen kirjekuoren painoaineiston?

Parhaan painopinnan varmistamiseksi suosittelemme jättämään noin 5mm valkoisen marginaalin kuoren reunoille.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland