Käyntikortit netistä nopeasti

Tilaa omasta aineistosta painettu laadukas käyntikortti netistä edulliseen hintaan. Ekologisista vaihtoehdoistamme löydät yrityksellesi edustavat käyntikortit, jotka jäävät vastaanottajan mieleen. Käyntikortin painatus tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi manner-Suomen alueelle jopa 3 päivässä.

Näin kätevästi hoituu käyntikortin painatus:

  • valitse Basic, EKO, Design tai Laminoitu
  • ilmoita painosmäärä ja monelleko henkilölle kortit tehdään
  • lataa painoaineisto / aineistot
  • käyntikorttipaino hoitaa loput
Katso tuotteet

Kun haluat tavallisesta poikkeavaa käyntikortin painatusta, onnistuu se valitsemalla vastuullisesti tuotettu ympäristöystävällinen kierrätysmateriaali tai esimerkiksi ylellinen helmiäiskartonki. Myös laminoinnit ja kulmienpyöristykset ovat mahdollisia. Painosmäärät alkaen 50 kpl.

Käyntikortit netistä

Käyntikortin painatus onnistuu näppärästi verkkokaupastamme eikä hinta päätä huimaa! Yksilöllinen käyntikortti herättää mielikuvia ja arvolatauksia sekä tarjoaa tärkeät yhteystiedot. Käyntikortin antaminen on hyvä tapa huomioida uusi tuttavuus. Yhteystietojen vaihtaminen sujuu mutkattomasti ja tiedot säilyvät myöhempää yhteydenpitoa varten.

Pidä painettuja käyntikortteja mukanasi tapahtumissa, messuilla, esittelytilaisuuksissa ja muissa kohtaamisissa. Ne ovat juuri oikeita paikkoja antaa ja vaihtaa käyntikortteja. Käyntikorttipaino takaa aina laadukkaat kortit, jotka erottuvat joukosta.

Valittavanasi on useita kokoja ja erilaisia materiaaleja sekä laminointeja. Materiaaliksi voit valita myös erittäin ekologisen vaihtoehdon 100% kierrätyskuidusta. Tilaa näyttävä käyntikortti netistä!

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos haluamaani käyntikortin kokoa tai painosmäärää ei löydy?

Voit aina olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme mielellämme! Käyntikortin painatus tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan, joten kysy rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja.

Miten useamman henkilön käyntikorttitilaus tehdään?

Tee painosmäärä, koko yms. valinnat normaaliin tapaan. Valitse kuinka monelle henkilölle kortit tehdään (1-5 hlö) – lataa 1 painovalmis PDF-tiedosto, jossa kaikki kortit omina sivuinaan tai voit myös vaihtoehtoisesti ladata jokaiselle henkilölle omat PDF-tiedostot ja tämän jälkeen paina ”lisää ostoskoriin”. Käyntikorttipaino hoitaa loput.

Kuinka jämäkkää Basicin materiaali on?

Käyntikorttikartonki on laadukas tarkoitukseensa kehitetty 280g kartonki. Tilaa käyntikortti netistä ja saat helposti laadukkaan tuotteen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland