Julisteen painatus ja tulostus

Julisteen painatus nopeasti ja ekologisesti tulostettuna. Saat julisteet sisä- tai ulkokäyttöön aina yhdestä kappaleesta lähtien ilman toimituskuluja. Julisteen tulostus ja toimitus jopa 3 päivässä.

Valikoimastamme löydät kattavasti eri standardikokoja A3-kokoisesta aina A0-kokoon ja kaikkea siltä väliltä. Tarjoamme sopivat materiaalit julisteen tulostukselle niin sisä-, ulko- kuin valokaappikäyttöön.

  • Valitse sopiva tuote julisteen käyttötarkoituksen mukaan
  • Valitse koko ja painosmäärä
  • Lataa julisteen aineisto
Katso tuotteet

Julisteen painatus moneen tarpeeseen

Juliste tai posteri omasta kuvasta on mahdollista tulostaa vaikka yli metrin kokoisena. Iso ja värikäs tuloste on tehokas katseenvangitsija niin sisällä kuin ulkona! Korosta kampanjaa tai soinnuta sisustukseen – persoonallinen painettu juliste toimii yksinään tai osana laajempaa kokonaisuutta.

On kyseessä sitten tapahtuma-, myymälä-, kampanja-, sisustus- tai muun julisteen painatus, se toimii parhaiten silloin, kun kuva- ja tekstisisällön hahmottaa jo kaukaa. Perusvalintojen kuten koon, värien ja tekstityylin lisäksi hyvä juliste vetoaa vastaanottajaan.

Entä haluatko julisteen näkyvän myös pimeällä? Valokaapissa hehkuvan julisteen huomioarvo on aivan omaa luokkaansa, sillä viesti on nähtävissä kirkkaana kaikissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset vieläkin suurempaa julistetta ja vieläkin suurempia painoksia tulostettavaksi. Julisteen tulostus hoituu meiltä tilanteessa kuin tilanteessa. Painotalomme sijainti on Helsinki, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen!

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos haluaamani kokoa tai painosmäärää ei löydy?

Voit aina olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme mielellämme! Julisteen tulostus onnistuu kaikissa tarpeissa.

Mikä julistemateriaali minun pitäisi valita sisäkäyttöön?

Suosittelemme valitsemaan edullisemman 150g julistepaperin kampanjakäyttöön ja Photo Satin 200g -paperin silloin kun halutaan erittäin laadukasta valokuvamaista tulostusjälkeä (kuten sisustusjulisteet). Julisteen painatus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Miten aineisto toimitetaan?

Varmista, että PDF-aineistosi on samassa koossa kuin valitsemasi julistekoko. Tee painosmäärävalinta – lataa painovalmis PDF-aineisto ja lisää ostoskoriin. Julisteen tulostus on näin helppoa.

Voinko tilata A4-kokoisia julisteita?

Kyllä. Valitse Flyerit ja Esitteet -tuoteryhmä ja sieltä A4-kokoinen tuote. Voit myös aina olla yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme sinua etsimään parhaan vaihtoehdon juuri sinulle. Julisteen painatus voidaan toteuttaa täysin toiveidesi mukaan.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland