Flyerit ja esitteet

Ekologisesti painetut laadukkaat flyerit edullisesti. Valitse kattavasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva koko, lataa painoaineisto ja tilaa.

Flyerit ovat yksi- tai kaksipuoleisia painotuotteita, joihin voit valita useista ympäristöystävällisistä paperivaihtoehdoistamme sinulle sopivan. Päällystämättömän puhtaanvalkoisen Offset -paperin, päällystetyn silkkipintaisen Silk-paperin tai täysin kierrätyskuidusta valmistetun päällystämättömän luonnonvalkoisen paperin. Painosmäärät alkaen 50 kpl.

Katso tuotteet

Mihin tarkoitukseen flyerit sopivat

Flyer, flaijeri, esite, mainoslehtinen, lentolehtinen, tuloste – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja vähintään yhtä monta käyttökohdetta. Tulostamalla flyereita mainostat tapahtumia ja palveluita tai kerrot saatavilla olevista eduista. Ne toimivat kokonsa puolesta kätevinä jakotuotteina erilaisissa tapahtumissa. Varsinkin etuja sisältävänä ne napataan jakajalta mielellään mukaan. Flyer-mainoslehtinen on sopivan kokoinen myös pöydällä olevaan mainostelineeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos haluamaani kokoa tai painosmäärää ei löydy?

Voit aina olla yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin autamme mielellämme! Saat kauttamme kaikki flyerit ja esitteet, mitä ikinä tarvitset.

Voinko tulostaa molemmille puolille paperia?

Kyllä. Voit valita 1- tai 2-puoleisen tulostuksen.

Miten esitteen aineisto toimitetaan?

Valitse haluttu koko – tee paperi- ja painosmäärävalinnat – lataa painovalmis PDF-aineisto ja lisää ostoskoriin

Minkä vahvuinen paperi sopii flyereihin?

Paperien vahvuus ilmaistaan materiaalin painona neliömetriä kohti, esimerkiksi tavallinen kopiopaperi painaa 80 grammaa ja korttimateriaali painaa noin 300 grammaa. Olemme esivalinneet parhaiten sopivat paperivahvuudet ja -laadut sinulle valmiiksi.

Vastaamme mielellämme myös muihin kysymyksiinne!
Meihin voi olla yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen info@ipress.fi tai soittamalla numeroon 010 279 1100 (arkisin klo 8-16). Voit halutessasi olla yhteydessä myös alta löytyvän lomakkeen avulla.

Etkö löytänyt etsimääsi?

ipress finland
Hämeentie 155 C 39, 4krs
00560 Helsinki
Finland